Festivalul internaţional al ideilor publicitare nerealizate

Mulţi reclamişti cunosc cît de greu se nasc ideile şi concepţiile publicitare şi cît e de dureros, cînd clientul din anumite motive nu le primeşte. Iată pentru asemenea ocazii şi s-a organizat festivalul FAKESTIVAL 2014 este primul şi unicul dîn Rusia, festival internaţional de publicitate şi design, la care se primesc doar idei şi conceţii de design nerealizate anterior.

Primul FAKESTIVAL a avut loc înanul 2011, pe pagina www.fakestival.ru. Au concurat 228 de lucrări din nouă ţări ale lumii.

Ce de-al doilea FAKESTIVAL a avut loc în perioada 26-29iulie 2012 la Gornîi Altai, pe malul rîului Katuni. Pe lingă ceremonia de premiere a cîştigătorilor, în programul festivalului au fost preconizate ore de master-class ţinute de reprezentanţii celor mai creative agenţii din Rusia.

Al treilea FAKESTIVAL a avut loc în perioada 1518august 2013 în oraşul Riga (Letonia). Pe lîngă juriul internaţional, a activat şi un juriu on-line, cu o componenţă aparte pentru fiecare categorie.

În acest an, festivalul se organizează pentru a patra oară, perioada desfăşurpării 1 aprilie 31 iulie 2014.

La sigur că şi reclamişti moldoveni au astfel de idei creative, care ar putea fi prezentate la acest festival şi - de ce nu- să ocupe un loc de cinste.

Mai multe detalii vezi pe www.fakestival.ru.

Materiale utilizate http://sovetreklama.org/archives/12981