A avut loc şedinţa de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei AAPM

La data de 23 ianuarie a avut loc şedinţa de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei AAPM, în cadrul căreia s-a făcut bilanţul anului trecut şi au fost stabilite direcţiile de activitate pentru anul 2020.

Una dintre sarcinile prioritare ale este soluţionarea problemei taxei pentru dispozitive publicitare care a fost mărită brusc și nejustificat de către Consiliul Municipal. Asociaţia a expediat o scrisoare în adresa Primarului General, în care şi-a expus preocupările. Textul acestei scrisori poate fi accesat pe site-ul nostru, precum şi pe pagina pe Facebook.

Vortrebui sămuncească foarte mult membrii grupului de lucru pentru elaborarea Regulamentului de plasare a publicității exterioare în Chișinău.

începe elaborarea documentelor fundamentale în domeniul autoreglementării pieței de publicitate această tendință a fost din nou evidențiată pe plan internațional anul trecut. Elaborarea unui mecanism de autoreglementare va permite asociației să participe mai eficient la rezolvarea problemelor din ramură.

Ca de obicei, ̠ pregătește analize privind volumul pieței de publicitate, care vor fi disponibile pe site-ul web al Asociației.

Ca întotdeauna, Asociația invită agențiile de publicitate și clienții lor, care deocamdată nu au devenit membrii AARM, să ia în considerare aderarea la organizație. Și suntem încântați că la sfârșitul lunii ianuarie trei companii s-au alăturat AARM: Outdoor Media SRL, Aquarelle SRL, şi Media Gallery SRL.

La şedinţă din nou a fost aleasă în funcţia de Director Executiv al AAPM Galina Zablovscaia. În funcţia de Preşedinte al Consiliului a fost reales Serghei Hasanov. De asemenea fac parte din componenţa Consiliului: Dorel Samoilă (CEO, ZenithMedia Moldova), Tatiana Morari (Director comercial MAKLER SRL), Irina Gheleta (Managing Director MAXIMlZE SRL), Andrei Jicol (Director TRENDSETER SRL), Andrei Covalenco (Director POLI DISC PLUS SRL).

 

 

 

Direcția executivă al AAPM