A avut loc şedinţa de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei AAPM

La data de 25 ianuarie a avut loc şedinţa de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei AAPM, în cadrul căreia au fost examinate rezultatele anului trecut şi au fost stabilite direcţiile de activitate pentru anul 2018.

 

Una dintre sarcinile principale a anului curent, constituie perfecţionarea legislaţiei publicitare, în particular, a noii legi cu privire la publicitate. Asociaţia se ocupă în mod direct cu acest subiect deja timp de mai mulţi ani, însă începând cu anul 2017 reprezentanţii AAPM fac parte din subgrupul de lucru care sub egida Parlamentului elaborează pachetul legilor privind mass-media. În scurt timp lucrul asupra proiectului va fi încheiat.

 

va continua să analizeze piaţa de publicitate din ţară şi ca de obicei Sinteza anului 2017 va fi accesibilă de pe site-ul nostru.

 

Un moment important în anul 2018 va fi participarea unui reprezentant al la Consiliul Civic care va fi creat pe lângă Primăria din Chişinău.

 

 

La şedinţă din nou a fost aleasă în funcţia de Director Executiv Galina Zablovscaia. În funcţia de Preşedinte al Consiliului a fost reales Serghei Hasanov. De asemenea fac parte din componenţa Consiliului: Dorel Samoilă (CEO, ZenithOptimedia Moldova), Tatiana Morari (Director comercial MAKLER SRL), Irina Gheleta (Managing Director MAXIMlZE SRL), Andrei Jicol (Director TRENDSETER SRL), Andrei Covalenco (Director POLI DISC PLUS SRL)

 

 

Direcţia executivă a AAPM