Subiectul principal a şedinţei va fi outdoor-ul

A 14 la număr şedinţă a Consiliului Coordonator al publicităţii din cadrul Consiliului Interstatal pentru politica Antimonopol se va desfăţura la data de 24 aprilie 2015 în Minsk (Republica Belarus) în timpul Festivalului internaţional (White Square).

Subiectul principal a şedinţei va fi publicitatea exterioară, şi anume problema reglementării juridice, normele de amplasare în ţările CSI ş.a.

În afară de aceasta, se cunoaşte că în ajunul şedinţei Consiliului, la data de 23 aprilie, va avea loc încă un evinement masa rotunda conferinţă, dedicată Regulamentului tehnic privind amplasarea publicităţii externe ţărilor Uniunii Economice Euroasiatice. În cadrul acesteia vor participa reprezentanţii comunităţii publicitare din Rusia, Belorusia, Kazahstan, Armenia şi Kîrgîstan. Este cunoscut, că încercările de a legitima şi de a trage unele reguli tehnice lipsite de profesionalism, ce limitează amplasarea publicităţii externe, au provocat creşterea nemulţumirea celor ce se ocupă cu outdoor. De aceea, discuţiile în Minsk vor fi fierbinţi!

 

Sursa: http://sovetreklama.org/archives/23863