Consiliul de experți în domeniul publicității: discutăm Regulamentul

Pe date de 26 iulie, 9 august, 6 și 13 septembrie (de patru ori!) s-au petrecut mese rotunde cu genericul Sexism: zona interzisă. Cum să adoptăm decizii corecte privind publicitatea?. Ele au fost organizate de către Asociația AAPM cu suportul Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei și Programul ONU Femeile in Politica/ componenta UN Women. Toate materialele le puteți vedea pe site-ul nostru în compartimentul Informații utile/Discursuri, prezentări.

Cea mai importantă întrebare pe parcursul discuțiilor a fost necesitatea formării Consiliului de experți în domeniul publicității, ca organ independent. Toți participanții mesei rotunde au susținut această idée.

Noi propunem pentru dezbateri proiectul Regulamentului cu privire la organizarea și funcționarea Consiliului, elaborat de către Asociația AAPM.

Este foarte importantă pentru noi opinia Dvs. Va rugăm să ne transmiteți propunerile Dvs pe adresa electronică a AAPM aapmoldova@gmail.com

Opiniile și propunerile Dvs vor fi luate în considerație la proiectul final, care va fi transmis pentru examinare la Guvernul Republicii.